mensen

Een hub is niets zonder haar mensen. Ontmoet de creatieve, inspirerende en sociaal betrokken professionals die Lola Lik maken tot een dynamische en gezellige locatie.

Solar World Cinema

“Watching film with people from another background will change the space around you and the connection you have to the people whom you watching with.”

Read more

Refugee Company

Het uitgangspunt van Refugee Company is ‘empowerment’. Refugee Company gelooft dat de integratie van vluchtelingen het beste tot stand komt door ze meteen een plek in de maatschappij te geven.

Read more

Waarmakers

Waarmakers geeft betekenis aan het sociale en duurzame hart van bedrijven door nieuwe benaderingen in productinnovatie en ontwerp.

Read more

Favela Painting Foundation

De Favela Painting Foundation vernieuwt stedelijke ruimtes door ze samen met lokale bewoners te transformeren naar inspirerende en kleurrijke kunstwerken van monumentale allure.

Read more

Lab20

Peter en Patricia van Lab20 presenteren Culturelab, een nieuw cultureel platform met een diverse agenda vol muziek, dans en uitgaan voor studenten en jonge professionals.

Read more

Clarinde Wesselink & Clementine van der Bent

Creative friends: performance- en beeldend kunstenaar Clarinde Wesselink en fotograaf en documentairemaker Clementine van der Bent.

Read more

Mercurio Coop

Mercurio Coop is een coöperatie die optreedt als intermediair voor freelancers. Hun voornaamste doel is het koppelen van freelancers aan interessant werk en haar leden te begeleiden in grensverleggende ontwikkelingen in hun werkveld.

Read more

Startup Kitchen

In de voormalige productiekeuken van de Bijlmerbajes opent ondernemer Jay Asad uit Syrië de Startup Kitchen.

Read more